Medveten Mini

 • .mm-logo_moss_new

Online Store Category: No-Plastic, Babies, Bath and Body, Food, Home, Kitchen, and Toys

Profile
Profile
Photos
Reviews
 • Vi säljer ekologiska barn&babykläder. Giftfria leksaker, tallrikar och glas, matlådor och flaskor fria från BPA, PVC, ftalater och bly. Inredningsdetaljer, ekologiska bäddset, tapeter, posters och Artprints. Hygien, hudvård samt naturliga rengöringsprodukter.

  Sortimentet är under utveckling och ska småningom bli ett helhetskoncept- en livsstilsbutik för dej som lever med eller utan barn. För alla delar av vardagen och för dej som vill leva medvetet, sunt, hållbart och miljövänligt. Utan att tulla på det vackra, fina och njutningsfulla i livet.
  Allt är handplockat och valt med stor omsorg. Vi arbetar med leverantörer som på olika sätt bedriver etisk/hållbar/miljövänlig eller ekologisk produktion. Med fördel i Europa.
  MedvetenMini uppmuntrar leverantörer som återinvesterar i tex. utbildningsprojekt som kan stärka kvinnors ställning i utsatta länder.
  Hos MEDVETENmini får du alltid personlig service och snabba mailsvar. Du har 14 dagars returrätt och vi erbjuder naturligtvis betalningsmetoder med högsta säkerhet.

 • Leave a Review

  Your email address will not be published. Required fields are marked *